Canli internet televizyonu radyosu TVNet Online TV Radyo 3.0.0

Program indir Yorum ekleyin

Canli internet televizyonu radyosu TVNet Online TV Radyo 3.0.0 Canli internet televizyonu radyosu TVNet Online TV Radyo 3.0.0 900’den fazla canli TV ve radyo yayinlarinin yani sira filmler, diziler, muzikler, klipler, eglence, komedi, canli web kameralar bu programda bir arada.

Tamamen ucretsiz bu yazilim sayesinde, Turkiye ve dunyadan ulusal ve yerel, turkce ve yabanci tv, radyo yayinlarini masaustunuzde bir tiklamayla izleyecek ve dinleyeceksiniz.
Turkiye ve dunyayi canli kamera goruntuleri ile oturdugunuz yerden izleyeceksiniz. Sik tasarimi ve otomatik kanal listesi guncelleme ozelligi ile cok seveceksiniz.

TRT, Samanyolu TV, ATV, Show TV, Kanal D, Kanal 7, Meltem TV, Mesaj TV, MMC TV, NTV, Sky Turk, TGRT, TGRT Haber vb. TV kanallarini, Alem FM, Best FM, Cem Radyo, Radyo Tatlises, Radyo 5, Radyo Mydonose, Number One FM, Radyo Viva, Slow Turk, Show Radyo, TGRT FM, TRT FM, Radyo Malatya, Radyo 9 Eylul, Radyo Cagri, Akra FM ve tum Turkiye’den yerel radyolari canli olarak izleyin ve dinleyin.

3. surum ile birlikte gelen yenilikler

Degisik renklerde goz zevkinize hitap eden renk temalari

Yenilenen kategori menusu ve icerik menuleri ile daha kolay bir gezinme

MSN’de goster secenegi (boylece klip veya sinema gibi videolar izlerken de izlediginiz icerigin adinin MSN’de gorunmesini tercih edebileceksiniz.)

Kralprogram.net aciklamasi = Canli internet televizyonu radyosu TVNet Online TV Radyo 3.0.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Canli internet televizyonu radyosu TVNet Online TV Radyo 3.0.0 yazilim ureticisi degildir. Canli internet televizyonu radyosu TVNet Online TV Radyo 3.0.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.teknovium.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4