Folder Lock 5.7.3

Program indir Yorum ekleyin

Folder Lock 5.7.3 Folder Lock 5.7.3 Folder Lock yazilimi ile sabit surucunuzdeki tum klasorlere, dosyalara, resimlere, dokumanlara ve akliniza gelebilecek her turlu dosyaya kilit koyabilirsiniz. Isterseniz yazilimin kendi olusturdugu bir kasaya cok onemli dosyalarinizi atabilir ve insanlarin gormesini engelleyebilirsiniz. Yazilim sifreleme islemini 2 saniyede yapacak kadar iddiali ve hizli. Tek bir fare tiklamasi ile sifreleme yapabilecek kadar da basit.
Dosyalari sifreleme isleminde DOS altindan dahi acilmiyor, ustelik sistem kendiliginden acilip kapansa bile her seferinde kendiliginden sifre korumasi devreye giriyor. Hem flas diskleri hem de disket surucusunu sifreleyebilme ozelligi de bulunuyor. Destekledigi dosya formatlari; FAT16, FAT32, NTFS, EFS.

Kralprogram.net aciklamasi = Folder Lock 5.7.3 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Folder Lock 5.7.3 yazilim ureticisi degildir. Folder Lock 5.7.3 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.newsoftwares.net/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4