Locate 3.0.7.4220

Program indir Yorum ekleyin

Locate 3.0.7.4220 Locate 3.0.7.4220 Isletim sisteminizde dosya ya da klasor aramalari icin kullanabileceginiz bir yazilim. Etkisi sonuclari size nerdeyse arama tusuna basmanizla birlikte vermesidir.

Locate sabit diskinizdeki dosya ve klasorlerin isimlerini kendi olusturdugu bir veritabanina kaydeder. Daha sonra aramalari bu veritabanindan yaparak arama sonuclarina cok daha hizli ulasmanizi saglar.

Yazilim oncelikle sisteminizi taramakta ve sisteminizde bulunan tum dosyalarin ve klasorlerin adini barindirdigi bir veritabani olusturmaktadir.

Ve siz arama yaptiginizda, bu veritabani sayesinde sonuclara beklenilenden cok daha hizli ulasabilirsiniz.

Ozellikler:

Belirli zaman araliklari ile ya da bir zamanlayici vasitasi ile otomatik olarak guncelleyebileceginiz, dosya ve klasor isimlerinin kaydedildigi bir veritabani olusturur.
Daha sonra isletim sisteminizde bir dosya ya da klasor aramak istediginizde sabit diskinizin boyutundan bagimsiz olarak ve windows explorer arama ozelliginden daha hizli ve daha detayli bir sekilde arama yapar ve sonuclari size sunar.
Sistem kaynaklarindan cok tuketmemesi nedeniyle, sistem tepsisinde surekli olarak calisir durumda birakabilir ve boylece programa erisim kolayligi saglanabilir.

Kralprogram.net aciklamasi = Locate 3.0.7.4220 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Locate 3.0.7.4220 yazilim ureticisi degildir. Locate 3.0.7.4220 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://locate32.webhop.org/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4