Nokia Temasi TaLaYPRO Theme 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Nokia Temasi TaLaYPRO Theme 1.0Nokia Temasi TaLaYPRO Theme 1.0 240×320 ekran olculerine sahip (6233, 6300, 6131 gibi) Nokia marka telefonlar icin hazirladigim ve yakin bir zamanda oldukca populer olacagina inandigim, dunya uzerinde bircok yabanci sitede yayinlanan ucretsiz tema paketimdir.

Bu temayi “Nokia S40 Theme Studio v2.2” programini kullanarak hazirladim. Temayi telefonunuza aldiktan sonra, dosyanin uzerine gelip seciniz. Telefonun ana ekraninda kiz kulesi belirecektir. Ekran koruyucusu olarak kara bulutlarla kaplanmis mistik bir havada serefli bayragimizin ay yildizinin belirdigini goreceksiniz. Ayrica telefonunuz artik kulaga cok hos gelen bir islik melodisi ile cagri alacak. Mesaj tonunda ise inek saban ve bir bayan arkadasa ait ses sizi uyaracak. Telefonun Pin kodunun girilmesinden sonra Linux’un meshur pengueni size merhaba diyecek, kapanirken veda edecektir. Menulerdeki Rehber, Mesajlar, Arama kaydi gibi seceneklerine ait simgeleri tek tek ozel olarak sizin icin sectim ve tasarima uygun bir hale getirdim. Denediginizde gercekten memnun kalacaginiza eminim.

Bu temayi TaLaYPRO YAZILIM sizden herhangi bir ucret talep etmemekle beraber, sadece emege saygi ve icten gelen bir tesekkuru temenni etmektedir. Daha nice temalarda gorusmek uzere.

Nokia Temasi TaLaYPRO Theme 1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4