Quick Startup 2.3

Program indir Yorum ekleyin

Quick Startup 2.3Quick Startup 2.3 programi ucretsiz ve kullanimi oldukca kolay bir sistem hizlandiricidir. Size baslangic programlarini yonetmenizde kolaylik saglayacak bu sade ve basit arac ustelik Turkce. Genelde bilgisayarimizi acarken acilma esnasinda birkac programda otomatik olarak calismaya baslar, hatta bu programlar biraz fazla ise bilgisayarimizin tamamen kullanima hazir hale gelmesi uzun bir zaman alir ve sistem kilitlenme noktasina kadar gelebilir. Quick Startup sayesinde tum bu sorunlariniz ortadan kalkacak ve bilgisayarinizin daha hizli acilmasinin yanisira, bilgisayariniz artik calisma esnasinda da daha hizli calisacak ve yuksek performans sergileyecek. Programin amaci Windows oturumu acildiginda hemen o anda isinize yaramayacak programlarin acilmasini engellemek ve bu programlarin islemcinizi mesgul etmesini onlemek, bu sayede de bilgisayarinizin hizini artirmak. Hatta istediginiz programi zaman ayarli olarak istediginiz an calistirabilirsiniz.

Programin Genel Ozellikleri :

Quick Startup, Windows oturumu acilma esnasinda acilan programlari ve arkaplan da calisan programlari size listeler ve bunlari acilma ve islemciyi mesgul etmelerine gore derecelendirerek size gosterir. Siz de buna gore istediginiz programlarin otomatik baslamasini engelleyebilir, istediginiz programinda baslangicta acilmasina izin verebilirsiniz.

Boylece sisteminiz size uygun bir sekilde calisacak ve bilgisayarinizdan daha iyi verim alabileceksiniz. Kullanimi ise son derece kolay olan bu programda tek yapmaniz gereken program listesinden dilediginiz programlarin yanindaki isareti kaldirmak, calismasini istediginiz programi ise listeye eklemek.

Kralprogram Editor Notu : Windows oturumunu actigimiz zaman genelde bilgisayarimizda kurulu olan Messenger, AntiVirus vb. yazilimlar calismaya baslamakta ve buda sistemi asiri derecede mesgul etmektedir. Bu yazilimlarin baslangicta acilmasini engellemenin kolay yollarindan olan ucretsiz Quick Startup yazilimi ile oturumunuzun daha hizli bir sekilde acilmasini saglayabilirsiniz. Bilgisayarinizin baslangicinda bulunan bu uygulamalari tek tek elinizle acabilir, detayli bilgiler ile raporlandirabilmek sizin elinizde.

Quick Startup 2.3

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4