Opera Mini 4.1

Program indir Yorum ekleyin

Opera Mini 4.1Opera Mini 4.1 yazilimi Cep telefonunuzdan internete girmek icin kullanabileceginiz piyasadaki en iyi internet tarayicisi olan Opera Mini’nin yeni versiyonunda da bir cok yenilik mevcut. Internet tarayicilari alaninda dunya capindaki en populer markalardan birisi olan Opera’nin cep telefonlari, pocketpc’ler icin gelistirmis oldugu bu tarayicisi da icerdigi teknoloji ve yenilikler sayesinde populerligini oldukca fazla hakediyor. Onceki versiyonlarindan kat ve kat daha hizli calisan bu surum sayesinde artik internet sayfalarina erisiminiz cok daha kolay.

Yazilim Ozellikleri:

* Arama teknolojiler gelistirilmis bu sayede bir sayfada istediginiz bolumu metin arama sistemi sayesinde cok hizli bir sekilde bulabilirsiniz.
* Download ve upload ozelligi de olan bu internet tarayicisi sayesinde cep telefonunuza uyumlu olan herseyi indirebileceksiniz.
* Yer imlerini bilgisayariniz ile senkronize edebilmenize de olanak taniyor.
* Bolge secimi ozelliklerini sunan internet siteleri icin de uyumludur.
* Sayfa kaydirma ozellikleri de oldukca gelismistir. Asagi-yukari-saga-sola kaydirmalar icin numaralari kullanabilmenize olanak tanir.
* Web tasarimcilari icin CSS destegi de sunmaktadir.
* Bazi ozellikler Blackberry’ler icin uyumlu degildir.

Not : download butonuna bastiginiz zaman uretici adresine yonlendirileceksiniz cunku her cep telefonu markasi icin ve her model icin farkli indirme linki verilmekte. Bu bolumden cep telefonunuzun markasini ve modelini secerek bilgisayariniza indirebilirsiniz. Ardindan da cep telefonunuza yukleyebilirsiniz.

Opera Mini 4.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4