TrustPort PC Security

Program indir Yorum ekleyin

TrustPort PC Security programi ICT Teknolojileri dunyasinda karsilastigimiz tehditler cesitlidir. Artik bu tehditleri temizlemek icin “sadece” antivirus progr sahip olmak yeterli degildir. Tekrar tekrar yeni tehditler gorunmekte ve onlara karsi korunmamiz gerekmektedir. Yuzbinden fazla bilgisayar virusu vardir ve hergun yenileri ortaya cikmaktadir. Cesitli bilgisayar virusleri, Internet kurtlari, Truva atlari, Bacdoorlar ve diger zararli virus cesitleri hergun daha sofistike olmaktadir. Gunumuz dunyasinda veri emniyeti “siber terorizm” e karsi savasmak icin modern emniyet araclarinin uygulanmasini gerektirmektedir. Bu yuzden calisma istasyonlari seviyesinde sadece anti virus programlara degil, kisisel guvenlik duvarlarina da gerek duyulmaktadir. Bu yuzden, eger verilerinizi gercekten guvence altina almaniz gerekirse, verilerinizi elektronik olarak imzalamaniz ve bunlari sifrelemeniz ya da silmeniz icin size yardim edecek diger uygulamalar kullanilmalidir.

# TrustPort PC Security Calisma istasyonlarinda ve notebooklarda antivirus koruma ve veri guvenligi icin kompleks bir cozumdur. Bir fonksiyonel birimde asagidaki opsiyonel parcalari icermektedir: TrustPort Anti-virus, Anti-spyware
# TrustPort Personal Firewall, TrustPort Disk Korumasi – cevrimici veri sifreleme
# TrustPort eImza – asimetrik kriptografi ve elektronik imza
# TrustPort DataShredder – guvenli dosya silme (gereksiz, posa dosyalarin silinmesi)
# TrustPort Archive Encryption – dosya sifreleme

%100 koruma saglayan tek urundur ve bir cok odule sahiptir.

Dusuk konfigurasyonlu bilgisayarlarda, islemcinin agirlasmasina karsin, aktif motor sayisi azaltilarak kullanilmalidir. Tarama zamaninda, calisan motorun artirilmasi tavsiye edilmektedir. Server Management programi ile, merkezi yonetim ve raporlama saglanmaktadir.

Yapimcisi : http://www.trustport.com

TrustPort PC Security

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4