CCleaner Bilgisayar Temizleyicisi

Program indir Yorum ekleyin

CCleaner Bilgisayar Temizleyicisi CCleaner 2.12.651 bilgisayarinizin temizlik ve optimizasyon ayarlarini yapan dunya capinda un kazanmis bir programdir. Pc nizdeki kullanilmayan dosyalari, Internet Explorer ve firefox’un Temporary files dosyalarini, URL history, cookies, Otomatik form tamamlama gecmisini, index.dat dosyalarini, download gecmisini, geridonusum kuutusundaki ogeleri, son acilan dosyalari ve log kayit dosyalarini ccleaner ile silebilirsiniz.

Ayrica ccleaner Registry Temizleyicisi ile bilgisayarinizda Kullanilmayan eski kayitlari, Dosya Uzantilari, ActiveX Kontrolleri, ProgIDs, ClassIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Help Dosyalari, Fonts, Dosya Yollari, Icons, Hatali kisayollar vs. bunlari duzenleyerek daha performansli bir sistem olusturabilirsiniz. Windows kayit defteri temizleyicisi sayesinde daha kararli bir bilgisayariniz olabilir.

Unutmadan sunuda soyleyeyim 3. parti yazilimlarin gecici ve gecmis dosyalarinida temizleyebilirsiniz ornegin; Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip gibi. Ccleaner programi turkce ve ucretsiz olarak dagitilmaktadir. Her bilgisayarda bulunmasi gereken ender yazilimlardan birisidir.

Yapimcisi: http://ccleaner.com

CCleaner Bilgisayar Temizleyicisi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4