JetAudio Basic 7.0.1 Basic

Program indir Yorum ekleyin

JetAudio Basic 7.0.1 Basic JetAudio Basic 7.0.1 Basic JetAudio, populer bir ses ve video coklu ortam oynaticisidir. Programin kullaniciya kolaylik saglamasi icin masaustu uzaktan kumandasi da var.
Programin caldigi ses ve video dosyalarinin formatlari:
Ses icin; CD, WAV, MP3, RM, MIDI, video icin; AVI, MOV, MPEG ve diger formatlardir. Ayrica 20 kanalli spectrum algilayici bulunmakta. MP3PRO calabilme ozelligi de mevcut.

Jet Audio ile film izlemekte hem kolay hem de eglenceli. Ayrica video izlerken goruntu yakalama ozelligi sayesinde istediginiz goruntuleri BMP formatinda resim olarak kaydedip daha sonra bakabilirsiniz. JetAudio ile muzik dinlemenin de keyfine variyorsunuz. Programda 7 tane muzik tarzi var. Bunlar; pop, rock, jazz, classic, vocal ve flat. Programda 1000 internet radyo istesyonu kayitli boylece internetten de radyo dinlemenin zevkini tadacaksiniz. Programin en goze carpan ozelligi ucretsiz bir yazilim olmasi.

Kralprogram.net aciklamasi = JetAudio Basic 7.0.1 Basic programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net JetAudio Basic 7.0.1 Basic yazilim ureticisi degildir. JetAudio Basic 7.0.1 Basic programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.jetaudio.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4