Active File Compare 2.0 Beta 1

Program indir Yorum ekleyin

Active File Compare 2.0 Beta 1 Active File Compare 2.0 Beta 1 Active File Compare dosya karsilastirma programidir. Metin dosyalarini ekranda alt alta acarak iki metin dosyasinin birbirinden farkli kisimlarini kolay bir sekilde bulabilirsiniz. Kullanici dostu arayuz sayesinde dosya karsilastirmasi yapabilirsiniz.

Program sayesinde iki dosyayi kiyaslayip, kaynak kodlarini ve dosya icerigini karsilastirabilirsiniz. Bilgisayar programcisiysaniz ya da elinizde benzer bazi dosyalar varsa bu dosyalari kiyaslayabilir ve farkli metinleri bulabilirsiniz. Farkli olan satirlar renkli olarak gosterildigi icin isinizi kolaylastirir.

Program cesitli programlama dillerini destekler: C++, C#, Java, Visual Basic, Delphi, Object Pascal, SQL, Perl, Assembler, Fortran, Foxpro, HTML, PHP, XML, INI, BAT gibi.

Programi actiginizda ikiye ayrilmis pencere alani goreceksiniz. ‘Dosya’ menusunden ‘Sola dosya ac’i sectiginizde kiyaslanacak bir dosyayi acip daha sonra ‘Saga dosya ac’tan da bir dosya secimi yaptiktan sonra kiyaslama islemini baslatabilirsiniz. Dosyalar uzerinde degisiklik yapabilir ve yapilan degisiklikleri her iki tarafa da kaydedebilirsiniz.

Kiyaslama sonucu ortaya cikan farklari ‘Unix ve HTML’ olarak kaydedebilir; dosya yonetimiyle metin renklerini ve arka plan rengini belirleyebilir, dosya turlerini duzenleyebilir, editor seceneklerinden cesitli dosya turleri icin harici editor eslestirmesi de yapabilirsiniz.

Ozellikleri

Metin dosyalarini kiyaslar.

Gelismis ve yuksek hizda kiyaslama algoritmasina sahiptir.

Kiyaslama sonucu cikan farklari Unix ve HTML olarak kaydedebilir.

ZIP, TAR, GZIP arsiv dosyalarindan kiyaslama yapabilir.

Destekledigi dosya turleri: C++, C#, Java, Visual Basic, Delphi, Object Pascal, SQL, Perl, Assembler, Fortran, Foxpro, HTML, PHP, XML, INI, BAT gibi.

Karakterlerin en onemli kisimlarini vurgular.

Cok dilli arayuze sahiptir.

Ayrilmis parcalari es zamanli duzenleyebilir.

Metin aramasi yapabilir.

Isme, uzantiya, boyuta ve degistirilmis tarihe gore suzme yapabilir.

Kopyalama, tasima, silme, yeniden adlandirma yapabilir.

Evrensel kod destegine sahiptir.

Kisitlama

Ayrilmis parcalarda es zamanli (senkronize) is yapmaz.

Turkce Kullanim
Programin Turkce yamasi innDir.com editoru Ali K. tarafindan yapilmistir. Indirmek icin buraya
http://www.freewebtown.com/transtr/
ActiveFileCompareTR.rar
tiklayiniz.

InnDirmis oldugunuz RAR dosyasi icinden Turkce yamayi bir dizine cikartip, daha sonra bu dosyayi kopyalayip programin kurulu oldugu “C:Program FilesActive File CompareLanguage” dizinine yapistirin. Programi acip ‘Options Setting’e tiklayip acilan pencereden de ‘Language’yi secip buradan Turkish’i secerek ‘OK’ butonuna bastiginizda program Turkce olur.

Programin lisansli fiyati ise 9.95$’dir.

Kralprogram.net aciklamasi = Active File Compare 2.0 Beta 1 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Active File Compare 2.0 Beta 1 yazilim ureticisi degildir. Active File Compare 2.0 Beta 1 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.formulasoft.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4