Bor_S Personel Ucret Bordrosu 2.0.0

Program indir Yorum ekleyin

Bor_S Personel Ucret Bordrosu 2.0.0 Bor_S Personel Ucret Bordrosu 2.0.0 Bu programla yeni firma kartlari acabilir, var olan firmalarin bilgilerini guncelleyebilirsiniz. Personel bilgilerini tutabilir ve maaslarini hesaplayabilirsiniz.

Tek tusla E-Bildirgeyi otomatik gonderme, Personel avans takibi ve bordroya yansitilmasi, Bolumler arasi personel kopyalama, T.C. kimlik no dogrulama, Muhasebe entegrasyonu, Puantajda eksik gun kontrolu, Ay icerisinde birden fazla bordro, olusturabilme, Internetten otomatik guncelleme, (SSK ve Vergi Parametreleri), Isgucu cizelgesi, Firma calisma donemi 1-31 ve 14-15 olarak kullanilabilir, Liste ve raporlari PDF, Excel ve Word bicimine aktarma, Liste ve raporlari Mail olarak gonderebilme, Toplu personel islemleri, Personel kimlik karti basimi, SSK gun ve kesintiler listesi, Kullanici tanimli liste ve raporlar, Personel izin haklari ve izin kullanim bilgilerinin takibi, Tatil gunleri tanimlama, Kullanici ve yetki tanimlama, Otomatik izin hakki olusturma, Mesaj kutugu (Program icerisinde verilen mesajlarin takibi), Kullanici giris ve cikis bilgilerinin takibi, Firma bazinda yetki tanimla, SQL veritabani guvenligi ozellikleri bulunmaktadir.

Kralprogram.net aciklamasi = Bor_S Personel Ucret Bordrosu 2.0.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Bor_S Personel Ucret Bordrosu 2.0.0 yazilim ureticisi degildir. Bor_S Personel Ucret Bordrosu 2.0.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.tabim.com.tr/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4