psychonauts demo 1.02

Program indir Yorum ekleyin

KRALPROGRAM.NET psychonauts demo 1.02 psychonauts demo 1.02 daha ilk bolumun (alistirma niteliginde) bitiminde sizi genisce kampa birakan oyun, bir an icin rpg oynuyormus hissi verebilir.ancak ne olursa olsun, bulundugunuz kamp ve oyunun yapisi kesinlikle cok farkli bir deneyim yasatiyor. platform oyunu kavramini kendi beyninde yoguran psychonauts aslinda sizi tim schaferin beynine gotururken,caktirmadan platform oyunu unsurlarini sunuyor.

psisik guclere sahip kucuk cocuklarin bu kampta yetistiginden dolayi belli asamaya kadar oyunda surekli alistirma goruyor,yeni psisik yetenekler kazaniyorsunuz.(super ziplama, telekinesis (objeleri oynatma),objeleri yakma,ates etme,gorunmezlik vs.) yani oyunda training olmamakla beraber oyunun yarisindan fazlasi oyle de denebilir.super guzel oyun sizleri bekliyor ve editorlerden iyi notlar aliyor ben oynadim tavsivsiye ederim degisik guzel bir oyun.

Kralprogram.net aciklamasi = psychonauts demo 1.02 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net psychonauts demo 1.02 yazilim ureticisi degildir. psychonauts demo 1.02 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – majesco games

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4