Webroot Spy Sweeper ve Anti-Virus

Program indir Yorum ekleyin

KRALPROGRAM.NET Webroot Spy Sweeper ve Anti-Virus Webroot Spy Sweeper ve Anti-Virus Bilgisayarinizi her gun daha da gelisen Spyware yazilimlarina karsi guvende tutun.

Uzmanlarin en gelismis Spyware belirleme programi olarak onayladigi bir programla her gun daha da gelisen Spyware’lere karsi bilgisayarinizi koruyabilirsiniz. Program belirledigi Spyware’leri engeller veya sisteminize yerlesen Spyware’leri siler.

Istediginiz yeri istediginiz zaman arastirin
Tehlikeli ve can sikici spyware’ler sisteminize siz internette gezinirken cok cesitli yollardan bulasabilir. Spy Sweeper size tam tesekkullu bir koruma garantisi verir. Yeni guclu ve zeki savunma duvari ile sisteminize girmeye calisan spyware’leri onlar daha girmeden arastirabilir ve silebilirsiniz. Eger bilgisayariniz spyware iceriyorsa Spy Sweeper’in gelismis arastirma teknikleri sayesinde bunlari bulabilir ve silebilirsiniz.

Muzik, resim veya videolari spyware intruder’lari olmaksizin indirin
Dosya paylasim programlarindan veya her hangi bir muzik resim yada farkli uygulama paylasimlarindan sisteminize bulasan ve istenmeyen spyware’leri aninda belirleyebilir ve silebilirsiniz.

Yeni Spyware saldirilarina karsi bedava savunma guncellemeleri ile her zaman tetikte olun
Spy Sweeper’in veritabaninda kayitli olan tum spyware’lerden korunmanin disinda her gun yeni tureyen spyware’lere karsi da guncellemeler ile her zaman tetikte olun. Guncelleme sistemi bedava olup yeni spyware turleri ciktigi anda gerceklestirilir.

Programin Yenilikleri:

Son zamanlarin en cok beklenen yazilimi olan Microsoft Windows Vista destekli bir program olmasi en buyuk yeniliklerinden birisidir. Henuz cogu program sirketi Vista uyumlu paketlerini hazirlarken Spy Sweeper 5.3 bu isi coktan halletmis.
Hizli arama Tam arama ve Opsiyonlu arama secenekleri ile en kolay sekilde spyware’leri internet veya bilgisayariniz uzerinde tarar.
Spy Sweeper zamandan tasarruf etmeniz amaci ile size belirledigi spyware dosyalarinin formatlarini da sunup bunlari engellemenize de olanak tanir.
Tarama ve guncellemeleri sizin belirttiginiz zamanlarda gerceklestirir.
Yeniden dizayn edilmis savunma duvarini istediginiz sayfalar icin aktif veya pasif olarak belirleyebilirsiniz.
Bu yeni surumle artik Virus taramalariniz icinde Spy Sweeper programini kullanabilirsiniz.
Bilgisayar ve internet uygulamalarinizi hic bir islem yapmadan koruyabilirsiniz.
Yeni cikan viruslere karsi da guclu bir veritabani ve guncellemeleri ile sizi her zaman korur.
Trojanlara viruslere spywarelere ve solucanlara karsi cok etkin bir koruma saglar.

Kralprogram.net aciklamasi = Webroot Spy Sweeper ve Anti-Virus programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Webroot Spy Sweeper ve Anti-Virus yazilim ureticisi degildir. Webroot Spy Sweeper ve Anti-Virus programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Webroot Software

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4