Ace Translator ceviri programi

Program indir Yorum ekleyin

Ace Translator ceviri programi
Ace Translator ceviri programi internet baglantisi gerektiren; bir dilden baska bir dile ceviri yapabilen bir programdir. Kolay kullanimi ve basit arayuzu sayesinde Ingilizce bir metni Cince, Felemenkce, Fransizca, Almanca, Italyanca, Yunanca, Korece, Portekizce, Rusca ve Ispanyolca dillerine cevirebilir. Ayrica diger dillerden de Ingilizce’ye ceviri yapabilir. Ingilizce harici Fransizca’dan da Felemenkce, Ingilizce, Almanca, Yunanca, Italyanca, Portekizce ve Ispanyolca dillerine ceviri yapabilir.

Program internet uzerinden ceviri isini gerceklestirdigi icin internet baglantisina ihtiyac duyulur. Ayrica eger bilgisayarinizda bir guvenlik duvari (firewall) programi varsa bu programin internete cikisina izin vermelisiniz.

Programin icine TXT, HTML tarzinda dosyalari acip, bunlari cevirebilirsiniz. Bu cevrilen metni TXT ve HTML olarak kaydedebilirsiniz. Kes, kopyala, yapistir islemleri yapabilir ve yazicidan cikti alabilirsiniz.

Ust kisma metni yazip dili secin (ya da yapistirin). Alt kisimdan da cevireceginiz dili secip ‘Translate’ tusuna bastiginizda cevirmeye baslar.

Programi 14 gun ucretsiz kullanabilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek icin satin almalisiniz. Lisansli fiyati ise 39€’dur.

Ace Translator ceviri programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4