Spyware Doctor 5.1

Program indir Yorum ekleyin

Spyware Doctor 5.1
Spyware Doctor 5.1 spyware (casus) yazilimlari silme ve gercek zamanli anti-spyware korumasi yazilimi. Bu program sizleri spyware, adware, trojan horses, keyloggerlar, casus cerezleri, adbots, spybots, tarayici otostopculari ve bu tarz kotu niyetli saldirialara karsi koruyor. Ek olarak Internet Explorer ile gezinti yaparken icerdigi popup engelleyecisi ile isteginiz disindaki acilir pencerelerede izin vermiyor. Spyware Doctor kullanimi cok kolay olan ve hizli tarama motoru sayesinde anlik koruma sagliyabileceginiz cok guclu bir yazilim. Bilgisayarinizdaki guvenligi hic bir performans eksikligi hissetirmeden yapan bu program ile Live Update secenegi ile en guncel tehtidlere karsi bile her zaman hazirlikli olacaksiniz.

Spyware Doctor 5.1

OnGuard ozelligi gercek zamanli koruma icin tasarlanmis olup bir cok arac ile birlikte bilgisayariniza karsi olan saldirilari ve kotu niyetli yazilimlarin faliyetlerini takip edebiliyorsunuz.

Versiyon 5.1 ile gercekten cok fazla guncelleme ve yenileme cikiyor karsimiza. Bu esasli guncellemelerle optimize edilmis uygulama performansi, butun degistirme ve duzenleme kolayliginin vurgulandigi yeni dizayn, ve total Spider teknolojisi goze carpiyor. Bizlere yeni Intelli-Scan tarama teknolojisini, yeni Site Guard (Site Korumasi) yararligini, ve AntiVirus kormasi gibi yeni ozelliklerin taniticisi ve habercisi olan bu yeni versiyon ile artik Spyware Doctor daha kapsamli ve butun bir koruma araci olarak bilgisayarlarimizda yerini aliyor.

Spyware Doctor 5.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4